mandag 5. januar 2015

Meksikansk kjøttsuppe

Erik



Denne oppskriften har jeg fra Hjemmet i 1987. Jeg lager den fremdeles relativt ofte. Trolig skannet jeg den inn rundt 1996-97 en gang.

Tips 1: Finhakk en hel, rød chili og ha oppi - det gir en fin varme i suppa. Finhakk også en hel kinesisk hvitløk og ha i suppa. Kombinasjonen av chili- og hvitløk er uslåelig!
 
Tips 2: Ha gjerne i litt Barbeque-saus (ikke for mye) i suppa. Det gir en suveren smak.
 
Tips 3: Ha gjerne maisen ved siden av suppa (min smak)
 
Under bildet (det er ikke synlig her).. ser jeg at jeg har føyet til at du må bruke mye mer krydder enn oppskriften viser. (Jeg liker sterk mat).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar